28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Oduzet još jedan automobil u Slavoniji! Bez dozvole, odjavljenih pločica, višestruki prekršaji…

1 min read
- Utvrđeno je da se na automobilu nalaze nepripadajuće registracijske pločice koje su odjavljene 2021. godine, a koje je isti prethodno postavio na automobil služeći se kao s pravima u prometu.

– U nastavku pojačanih nadzora s naglaskom na recidiviste policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, jučer su privremeno oduzeli još jedan automobil od višestrukog počinitelja prometnih prekršaja, koji je osim niza prekršaja počinio i kazneno djelo – javlja policija i nastavlja…

– Naime, u 21:55 sati, u Gundincima, policajci su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 23-godišnjak.

– Utvrđeno je da se na automobilu nalaze nepripadajuće registracijske pločice koje su odjavljene 2021. godine, a koje je isti prethodno postavio na automobil služeći se kao s pravima u prometu.

– Također je utvrđeno da navedeni nema vozačku dozvolu, a niti osobnu iskaznicu, te se radi o višestrukom počinitelju prometnih prekršaja (recidivisti), od kojega su policijski službenici privremeno oduzeli osobni automobil.

– Policijski službenici protiv 23-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave, te optužne prijedloge Općinskom sudu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici – zaključuje