28. ožujka 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

S tribine nogometnog igrališta počupane stolice! Šteta nije mala…

1 min read
Neslužbeno doznajemo, 'stradale' su tribine malog igrališta nedaleko od centra grada, a gdje su postavljene i sprave za vježbanje, u blizini škole...

Nije Gradski vrt, a nije ni Pampas, pišemo odmah, da vam ‘srce ne bi stalo’. No, šteta je svakako počinjena, gdjegod da jest. I svjedoči neobjašnjivom vandalizmu. Naime, policija je danas javila kako je netko počupao drvene stolice tribina nogometnog igrališta.

– Nepoznati počinitelj je u vremenu od 17. do 20. veljače na tribinama nogometnog igrališta u Đakovu iščupao drvene stolice – javila je danas Policijska uprava osječko-baranjska, dodajući…

– Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta od oko 1.300 eura. Tragamo za nepoznatim počiniteljem.

U Đakovu su dva nogometna igrališta, stadiona. Stadion nekadašnjeg Đakova i Đakovo Croatije. Otprije znamo da su na oba postavljene plastične stolice, a kako doznajemo iz kluba, kod njih nije ništa stradalo, dok je cijeli stadion, kazuju nam, pod video nadzorom. I da netko ondje nešto proba loše učiniti, već bi bio u policiji.

Đakovačka ergela ima ‘hipodrom’, no ondje niti se igra nogomet, niti je jahaonica na otvorenom. Bilo nas je stid i nazvati.

Neslužbeno doznajemo, ‘stradale’ su tribine malog igrališta nedaleko od centra grada, a gdje su postavljene i sprave za vježbanje, u blizini škole, kazuju nam Đakovčani.

U svakom slučaju, zločesto i nimalo lijepo.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments