23. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Isparkiravala (20) se ‘na rikverc’! Naletio pijani mladić (26)! Udario i pobjegao! S 2,01 promila!

1 min read
Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 26-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja...

– U četvrtak 16. ožujka 2023. oko 14 sati u Požegi u Ulici Republike Hrvatske, 20-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, uključivala se u promet vožnjom unazad s obilježenog parkirališta… – započinje priopćenje policija, nastavljajući…

– …a da se nije uvjerila da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu…

– …prilikom čega  je u njeno vozilo udario osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 26-godišnjak.

A onda se razvio ‘događaj broj 2’…

– Nakon promet nesreće 26-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao, no ubrzo su ga pronašli policijski službenici i utvrdili da je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,01 promil.

– Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 26-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok je 20-godišnjakinji na mjestu događaja uručeno izvješće o počinjenom prekršaju iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje se u priopćenju policije.

Foto: Pixabay (ilustracija)