30. ožujka 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Noćas u 3:45 slijetanje s kolnika! Jedna je osoba ozlijeđena!

1 min read
Doznaje se kako je jedna osoba ozlijeđena, prevezena u bolnicu u Požegi, ali se u tom trenutku još nisu znale kvalifikacije ozljeda.

UPDATE, 19.3.’23. 11:00

U nedjelju 19. ožujka 2023. oko 2.45 sati između mjesta Donji Emovci i Emovački Lug, 23-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke “Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je prešao na suprotnu prometnu traku i sišao na putnu bankinu. Nakon toga je došlo do slijetanja vozila u putni kanal i udara u kolni ulaz te prevrtanja vozila na krov.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 22-godišnja putnica iz vozila, dok je 23-godišnjak teško ozlijeđen i protiv njega slijedi izvješće o počinjenom prekršaju iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

— — — — — — — — — — —

Policijska uprava požeško-slavonska jutros je oko 3:45 primila obavijest o prometnoj nesreći, slijetanju automobila s kolnika, javio je Operativno komunikacijski centar PU PSŽ.

Do slijetanja vozila s kolnika došlo je na cesti između Donjim Emovaca i Emovačkog Luga. U pitanju je osobni automobil, sažeto je u kratkoj informaciji OKC-a.

Doznaje se kako je jedna osoba ozlijeđena, prevezena u bolnicu u Požegi, ali se u tom trenutku još nisu znale kvalifikacije ozljeda.

Sve druge okolnosti prometne nesreće, razlog, uzroci…, bit će poznato nakon očevida i priopćenja policije.

Foto: Facebook, JVP Požega (screenshot)