30. ožujka 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

VIDEO U Osijeku na Jugu 2 obračun navijača!? U Opatijskoj sukob 40-ak osoba!? ‘Letjele’ šake…

2 min read
Nadalje, neslužbeno doznajemo, pojedine su osobe već dovedene u vezu s događajem i policija ih, navodno, istražuje. Također, u bolnici se u Osijeku, navodno, nitko nije javio za liječničku pomoć.

U petak navečer, neslužbeno doznajemo, na Jugu 2, u Opatijskoj ulici u Osijeku, došlo je do fizičkog obračuna većeg broja ljudi, vjeruje se navijača, iako je neslužbena informacija i ta kako nitko od osoba nije imao navijačka obilježja. Pa ipak, vikali su, doznaje se – Purgeri smo, purgeri, najjači smo, najjači…

Policija je primila dojavu, potvrđuje nam za OsijekExpress.com policijska službenica za odnose s javnošću Policijske uprave osječko-baranjske Marija Vidić, bez potvrđivanja ostalih neslužbenih saznanja, dodajući kako sve druge informacije ne može prenijeti, jer u tijeku su izvidi policije i utvrđivanje okolnosti incidenta.

A što se dogodilo? Bijeli kombi stajao je kod zgrade neko vrijeme, u blizini je bilo još parkiranih vozila. U jednom trenutku, sukladno snimci koju ima 24sata.hr, nastao je stampedo, jednog čovjeka je skupina ‘cipelarila’ na tlu, prenijela je listu čitateljica, dodajući kako se sve događalo oko 20 sati u petak, 17. ožujka.

Također, na snimci se čuju povici – Purgeri smo purgeri, najjači smo najjači, što sugerira kako se radi o navijačkoj skupini, jer toga dana u dvorani Zrinjevac igrao se mali nogomet.

Čitateljica dodaje i kako je bilo sigurno 40-ak osoba, kako je sve izgledalo užasno, trajalo oko 3 do 4 minute.

Nadalje, neslužbeno doznajemo, pojedine su osobe već dovedene u vezu s događajem i policija ih, navodno, istražuje. Također, u bolnici se u Osijeku, navodno, nitko nije javio za liječničku pomoć.

Jedna je verzija da su se obračunali osječki i zagrebački navijači, Kohorta i BBB, ali nema nikakve potvrde za to.

Snimku možete vidjeti OVDJE.

Foto: Google Mapss (screenshot)