1. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ciglom u fasadu i rolete! Par dana prije zvao hitnu i policiju…

1 min read
- Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, protiv osumnjičenika se dostavlja kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu - zaključuje se.

Lažno je uzbunio službe u ožujku ove godine, dozvao lažnom uzbunom i policiju i hitnu medicinsku pomoć, a onda, par dana kasnije imao i drugi ‘ispad’.

Policija je sada podnijela kaznenu prijavu, a po dovršenju kriminalističkog istraživanja.

– Policijski službenici Policijske postaje Vinkovci proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim osumnjičenikom, koji prebiva na području općine Oriovac, zbog sumnje da je u Vinkovcima počinio kaznena djela Lažna uzbuna i Oštećenje tuđe stvari – javlja policija i nastavlja…

– Naime, osumnjičenik je početkom mjeseca ožujka 2023. godine prvo lažno prijavio događaj koji je iziskivao hitno djelovanje policije i medicinske pomoći, a nakon par dana nevezano za prethodni događaj, bacanjem cigle oštetio fasadu i rolete na obiteljskoj kuću 24-godišnjaka iz Vinkovaca.

– Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, protiv osumnjičenika se dostavlja kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)