19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Slavoniji: Vozeći u rikverc udarila staricu s hodalicom! Na pješačkom stradalo još jedno dijete!

1 min read
- Najteža prometna nesreća protekli tjedan se dogodila u Slatini u četvrtak u 15,25 sati, a uzrokovala ju je 25-godišnja vozačica osobnog automobila nepropisnom vožnjom unatrag.

– Protekli tjedan je na prometnicama Virovitičko–podravske županije evidentirano 17 prometnih nesreća od kojih 3 s ozlijeđenima i 14 s materijalnom štetom – javili su dans iz rubne slavone županije, dodajući i dva teška slučaja…

– U tim prometnim nesrećama je jedna pješakinja teško ozlijeđena i desetogodišnji pješak je lako ozlijeđen, a osim 2 nastradala pješaka još je lako ozlijeđen vozač osobnog automobila.

– Najteža prometna nesreća protekli tjedan se dogodila u Slatini u četvrtak u 15,25 sati, a uzrokovala ju je 25-godišnja vozačica osobnog automobila nepropisnom vožnjom unatrag.

– U toj prometnoj nesreći je teško ozlijeđena 84-godišnja pješakinja koja je cestu prelazila pomoću hodalice za nemoćne osobe na mjestu 20-ak metara udaljenom od obilježenog pješačkog prijelaza.

– Desetogodišnje dijete pješak je lako ozlijeđeno u naletu na pješaka u petak u 13,45 sati na obilježenom pješačkom prijelazu u Novoj Bukovici.

– Ovu prometnu nesreću je uzrokovao 43-godišnji vozač osobnog automobila koji nije poštivao prednost prolaska pješaka na obilježenom pješačkom prijelazu – zaključuju iz policije.

Foto: Pixabay (ilustracija)