2. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Francuski TV5Monde snimao i Osijek! Serijal će biti prikazan u KC-u prije TV premijere!

1 min read
- Ulaz na projekciju je slobodan, a podnaslovi su na hrvatskom.

– U četvrtak, 6. travnja s početkom u 20 sati u Kulturnom centru Osijek bit će prikazan putopisni serijal „Destination francophonie“ kojim će Francuska alijansa Osijek uoči TV premijere, predstaviti i javno prikazati dokumentarac koji je francuska državna TV kuća TV5Monde snimila po i o Hrvatskoj – Osijeku, Zagrebu, Petrinji, Splitu, Korčuli, Dubrovniku i koja „putuje“ u preko 450 milijuna domova na svim kontinentima – javljaju iz Kulturnog centra u Osijeku, nastavljajući…

– Francuska alijansa Osijek, u suradnji s Kulturnim centrom Osijek organizira javno prikazivanje putopisnog serijala „Destination francophonie“.

– U dvije epizode od 26 minuta predstavljeni su hrvatski gradovi Zagreb, Petrinja, Osijek, Split, Korčula i Dubrovnik, prikazujući pritom ljepote, ali i turističku ponudu naših gradova.

– Ulaz na projekciju je slobodan, a podnaslovi su na hrvatskom.

– Dođite u četvrtak, 6. travnja u 20 sati u Kulturni centar i pogledajte sliku prekrasne Hrvatske i našeg Osijeka iz očiju i kroz objektiv francuza, a koja će zahvaljujući ovom dokumentarcu obići milijune francuskih domova – zaključuju.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)