29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pijana Slavonka (24) izgrebala ujaka po licu, sama se prijavila policiji, a onda ih vrijeđala: “Majmune…”

1 min read
Incident je iz veljače ove godine. Riječ je o obiteljskom nasilju, a u kojem je 'glavnu rolu' igrala 24-godišnjakinja.

Mlada djevojka (24) proglašena je krivom i osuđena! Napala je ujaka i vrijeđala policajce, a sve se dogodilo u kući na području Slatine.

Incident je iz veljače ove godine. Riječ je o obiteljskom nasilju, a u kojem je ‘glavnu rolu’ igrala 24-godišnjakinja.

– Okrivljena je u alkoholiziranom stanju s utvrđenom koncentracijom od 2,12 promila, ničim izazvana fizički napala svoga ujaka, koji se nalazio u prostoru dnevnog boravka. Ujak je također bio alkoholiziran s utvrđenom koncentracijom od 1,65 promila – piše, kao sastavnicu presude, portal Danica.hr.

Stoji i kako ga je djevojka napala na način da ga je noktima izgrebala po licu, a da je eskalaciju spriječio njezin dečko, stoji u presudi.

A onda je mlada dama otišla u policiju sama se prijaviti…

– Istog dana u 22.05 sati okrivljena je osobno pristupila u službene prostorije PP Slatina kako bi se prijavila za navedeni događaj. Prilikom obavljanja razgovora s njom, ista je bez ikakvog povoda i razloga na sav glas počela s vrijeđanjem i omalovažavanjem policijskog službenika te je zadržana u policijskom pritvoru – opisao je sudac, piše portal.

– Vikala je na njega ovim riječima: glupane, majmune jedan, ne znaš svoj posao – navodi se.

Iza toga je 24-godišnjakinja zadržana u pritvoru.

Kažnjena je sa 170 eura i mora podmiriti 26,50 eura troškova sudskog postupka. Zbog dva dana pritvora oduzima se 80 eura od kazne. Presuda nije pravomoćna.

Foto: Pixabay (ilustracija)