17. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osumnjičen djelatnik u mesnici da je zadržao dnevni utržak za sebe!

1 min read
Firma u Brodsko-posavskoj županiji, mesnica u Vukovarsko-srijemskoj, a djelatnik iz Osječko-baranjske...

Ovo je ‘slavonski trokut’… Firma u Brodsko-posavskoj županiji, mesnica u Vukovarsko-srijemskoj, a djelatnik iz Osječko-baranjske…

No, teško je ‘zamisliti kako je zamislio’ djelatnik proći nekažnjeno, utvrdi li se da je on zaista i ‘zamračio’ utržak. Jer, znaju tko je, znaju gdje je, ostat će bez posla, kuda ‘pobjeći’ s utrškom, za koliko mu je to dovoljno…!?

– Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom s područja Osječko-baranjske županije zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Pronevjera – javlja danas policija i nastavlja…

– Naime, odgovorna osoba tvrtke za proizvodnju, preradu i prodaju mesa i mesnih prerađevina s područja Brodsko-posavske županije prijavila je policiji kako djelatnik mesnice u Vinkovcima nije uplatio dnevni utržak u iznosu od preko 1.500 eura.

– Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je 26-godišnjak utržak mesnice zadržao za sebe i time oštetio tvrtku, radi čega će protiv njega biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu – zaključuje se u policijskom priopćenju.

Foto: Pixabay (ilustracija)