28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Osijeku: Radionice kaligrafije! Za odrasle! Tko želi lijepo pisati, crtati…? Prijave…

1 min read
- Voditeljica programa je Sandra Radočaj, umjetnica koja svoju kreativnost izražava crtanjem, dizajnom i kaligrafijom u želji da svoja znanja, maštovitost i ljubav podijeli u radu s djecom i odraslima.

– Nakon inspirativnih priča i upita prijatelja, u DOKKICI su odlučili pokrenuti jedan potpuno novi oblik kreativne relaksacije za odrasle polaznike – javljaju iz Udruge i dodaju…

– Radionica „Kaligrafija, čaj i ja“ namjenjena je svakom kome je dosta standardnih aktivnosti i želi opuštanje u ugodnom ambijentu uz šalicu čaja i kreativno pisanje.

– Predznanje za radionicu nije potrebno, samo dobra volja za isprobavanjem novih načina izražavanja i opuštanja u slobodno vrijeme.

– Voditeljica programa je Sandra Radočaj, umjetnica koja svoju kreativnost izražava crtanjem, dizajnom i kaligrafijom u želji da svoja znanja, maštovitost i ljubav podijeli u radu s djecom i odraslima.

– Sigurna sam da ću opet doći na radionicu jer ne samo da sam opušteno ušla u vikend nego sam izvježbala kako sama mogu napraviti najkreativnije čestitke ikad – Izjavila je Maja L. (39) polaznica radionice iz DOKKICE.

– Radionice se održavaju svaki petak u Dokkici, Otokara Keršovanija 4, od 20 do 21:30, a prijava je jednostavna: https://forms.gle/yeS1vQrFPrK1cUJu7 te na e-mail adresu: dokkica.eventi@gmail.com.

– Za sve informacije u DOKKICI su dostupni i na broj telefona: (031) 782 – 454 – zaključuju u pozivu.

Foto: Pixabay (ilustracija)