21. veljače 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Na kombi stavio oznake tijela državne uprave i parkirao na mjesto za invalide! Pao i na tehničkom…

1 min read
- Navedeno vozilo je upućeno na izvanredni tehnički pregled gdje je izvršenim pregledom utvrđeno da je isto tehnički neispravno.

Ovakve valja ‘svijećom tražiti’… Osim što je zalijepo obilježja državne uprave na automobil, parkirao je i na mjesto za invalide, a s k svemu – vozilo tehnički neispravno…

– U petak, 14. travnja u 9 sati policijski službenici su zaprimili dojavu da se u Slavonskom Brodu na Trgu Pobjede, na parkirnom mjestu namijenjenom za parkiranje invalidnih osoba nalazi kombi vozilo sa obilježjima tijela državne uprave – javlja policija i nastavlja…

– Prilikom postupanja policijskih službenika prema 48-godišnjem vozaču izražena je sumnja da se ne radi o službenom vozilu državne uprave što je naknadno i potvrđeno.

– Navedeno vozilo je upućeno na izvanredni tehnički pregled gdje je izvršenim pregledom utvrđeno da je isto tehnički neispravno.

– Policija protiv 48-godišnjaka podnosi prekršajnu prijavu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)