14. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U subotu u Osijeku turnir HFFL-a: Osijek Cannonsi dočekuju Greenhornse i Patriotse!

2 min read
Svakako nađite vremena da dođete na Stadion kraj Drave (stadion NK Elektre), te uživo podržite naše dečke - dodaju na kraju iz kluba.

– Ove subote, 22.4. na glavnom terenu Stadiona kraj Drave, počevši od 12 sati, Osijek Cannonsi će ugostiti treći ovosezonski turnir HFFL-a na kojem će, uz Osječane, sudjelovati i Bjelovar Greenhorns, te Zagreb Patriots. Iste su to ekipe koje su se susrele prije tri tjedan u Bjelovaru, tako da vrlo brzo svi imaju priliku poravnati račune – javljaju iz osječkog kluba u najavi natjecanja i nastavljaju…

– Zagrepčani su sjajno ušli u sezonu, te su nakon dvije odigrane utakmice na diobi prvog mjesta sa Dubrovnikom sa dvije pobjede. U donjem dijelu tablice, na 4. i 5. poziciji, Bjelovar i Osijek imaju isti, pomalo iznenađujući omjer 0-1-1 (bez pobjeda;jedan poraz; jedna neriješena), obzirom na rijetkost neodlučenog ishoda na utakmicama američkog nogometa.

– Kako je ove godine u natjecanje po prvi puta uvedena jedinstvena tablica, bez divizija, stanje se vrlo brzo može promijeniti, te je svaka utakmica itekako važna. Upravo zbog toga smo ukratko popričali sa glavnima i odgovornima u osječkom taboru o onome što očekuju od domaćeg turnira.

– Kao i uvijek, domaći je turnir prilika da pokažemo i ostalim ekipama i domaćim navijačima koliko možemo dati kao klub, kako na terenu tako i u organizaciji. Određena razina koju smo sami sebi postavili kao standard su i drugi već počeli očekivati od dolaska u Osijek, te je to nešto što mi sami prihvaćamo kao minimum koji pokušavamo iz godine u godinu nadograđivati. Neovisno o igri i rezultatima, želimo da svi koji sudjeluju na turniru krenu kući samo sa dobrim iskustvima – rekao je predsjednik Marin Ljubas.

– Nismo idealno ušli u sezonu, jer smo se sa prvog turnira vratili bez pobjede. Ekspresno smo dobili priliku pokazati koliko smo naučili iz te dvije utakmice na domaćem terenu, gdje bi to, u teoriji, trebalo biti najlakše. Već na početku sezone sam rekao da će ovaj format natjecanja tražiti još više od nas i za sada se to pokazalo točnim. Na nama je da dignemo svoju formu na viši nivo, koji je u skladu sa našim mogućnostima i očekivanjima. Ukoliko želimo sezonu završiti sa ostvarenim ciljevima koje smo zacrtali rezultati moraju doći već sada – nadovezao se Matej Milohnoja.

– Izvrstan je ovo uvod u nesumnjivo sjajnu subotu koja je pred nama, sa pregršt dobre igre i atraktivnih poteza. Svakako nađite vremena da dođete na Stadion kraj Drave (stadion NK Elektre), te uživo podržite naše dečke – dodaju na kraju iz kluba.

Foto: Pixabay (ilustracija) & Osijek Cannons (screenshot)