24. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Počinje ITF Osijek Open! Za završnicu se bore i mlade Osječanke Barbarić, Roso i Tešankić!

1 min read
Za plasman u glavni turnir ovog vrijednog teniskog natjecanja borit će se i Osječanke Sara Barbarić, Korina Roso i Nera Tešankić.

U nedjelju počinje Osijek Open 2023., turnir ITF serije vrijedan 25.000 dolara. Drugo je to izdanje ovog teniskog natjecanja koje će i ove godine u osječkom Perivoju kralja Tomislava okupiti jaka teniska imena u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Natjecanje otvaraju tenisačice. Već će u subotu početi pristizati s 3 kontinenta i iz 20-ak zemalja, a sve kako bi u nedjelju i ponedjeljak odmjerile snage u kvalifikacijama za glavni dio turnira. Prvi će meč, od ukupna 32 koje ćemo u nedjelju imati priliku gledati na svih 8 teniskih terena, početi u 9 sati.

Za plasman u glavni turnir ovog vrijednog teniskog natjecanja borit će se i Osječanke Sara Barbarić, Korina Roso i Nera Tešankić.

U finalu ih sigurno čekaju ukupno 24 tenisačice među kojima su i Antonija Ružić, Petra Marčinko, Tena Lukas i Lea Bošković.

Kvalifikacije će se, sličnim tempom, nastaviti i u ponedjeljak, a u utorak, 25. travnja počinje glavni turnir za tenisačice.

U srijedu se nastavljaju mečevi 1. kola, u četvrtak slijedi 2. kolo, u petak 3., a u subotu polufinalni mečevi.

U nedjelju, 30. travnja, na rasporedu su finala.

Foto: Grad Osijek (arhiva, screenshot, ilustracija)