29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Prometna! Šest ozlijeđenih osoba, dvije teže!

1 min read
- Prema trenutnim informacijama, u prometnoj nesreći je ozlijeđeno šest osoba, od kojih dvije teško, a kojima je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu.

– Danas (27. travnja), u 10.05 sati, u Slavonskom Brodu, na raskrižju Ulice Ivana Gundulića i Nikole Zrinskog, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno više osoba – javlja policija i nastavlja…

– Očevidom je utvrđeno da je 33-godišnjak upravljajući osobnim automobilom (slovenskih nacionalnih i registracijskih oznaka), ušao u raskrižje ne propustivši osobni automobil s prednošću prolaska, kojim je upravljao 54-godišnjak te je došlo do udara jednog automobila u drugi, a kojom prilikom je automobil (slavonskobrodskih registracijskih oznaka) od jačine udara sletio s kolnika na nogostup udarivši u pročelje zgrade, dok je drugi automobil sletio s kolnika na travnatu površinu.

– Prema trenutnim informacijama, u prometnoj nesreći je ozlijeđeno šest osoba, od kojih dvije teško, a kojima je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu.

– Policijski službenici nastavljaju daljnji rad i kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu te će po završetku podnijeti adekvatnu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu – zaključuje se.

Foto: PU BPŽ (screenshot)