1. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Sustav Civilne zaštite OBŽ spreman za turističku i požarnu sezonu!

1 min read
...održan je koordinacijsko-savjetodavni sastanak na komu su razmatrane pripremne aktivnosti i stanje spremnosti sudionika i operativnih snaga sustava civilne zaštite za turističku i požarnu sezonu u 2023. godini.

U organizaciji Područnog ureda civilne zaštite Osijek i Osječko-baranjske županije jučer, 15. svibnja 2023. godine, u Velikoj vijećnici Županijske skupštine u Osijeku održan je koordinacijsko-savjetodavni sastanak na komu su razmatrane pripremne aktivnosti i stanje spremnosti sudionika i operativnih snaga sustava civilne zaštite za turističku i požarnu sezonu u 2023. godini.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Uz predstavnike Područnog ureda civilne zaštite Osijek i Osječko-baranjske županije, na sastanku su sudjelovali predstavnici Policijske uprave osječko-baranjske, Zavoda za hitnu medicinu OBŽ, Društva Crvenog križa OBŽ, Javne ustanove Park prirode Kopački rit, Hrvatskih autocesta, Vatrogasne zajednice OBŽ, gradskih DVD-a i javnih vatrogasnih postrojbi, Turističke zajednice OBŽ te svih gradova i općina s područja županije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nakon pojedinačnih izvješća o svim segmentima i aktivnostima unutar sustava civilne zaštite, zaključeno je kako su operativne snage spremne odgovoriti na sve redovne i eventualne izvanredne aktivnosti i događaje te koordinirano djelovati u slučaju potrebe.

Tekst i foto: OBŽ