19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Robert Špehar potvrdio i dolazi na ‘oproštajku’ Danijela Pranjića!

2 min read
Utakmica će se igrati 24. lipnja u 18:00 sati na stadionu NK Papuk. Sav prihod s utakmice namijenjen je liječenju mladog mještanina Orahovice...

Bivši dvostruki ponajbolji strijelac Prve HNL, belgijske lige također, nekadašnji napadač Osijeka, Monaca, Verone…, nekadašnji reprezentativac Hratske, potvrdio je svoj dolazak na oproštajnu nogometnu utakmicu Danijela Pranjića u Orahovici, a koju će bivši igrač Bayerna, Dinama, Heernveena, Osijeka…, danas u trenerskim vodama, odigrati u svom kraju za humanitarne prilike.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Utakmica će se igrati 24. lipnja u 18:00 sati na stadionu NK Papuk. Sav prihod s utakmice namijenjen je liječenju mladog mještanina Orahovice, a donatorske ulaznice već su puštene u prodaju diljem Slavonije, za simboličan i svakom prihvatljiv iznos od 5 eura.

– Robert Špehar je jedan od najboljih nogometaša Osijeka u povijesti. Bio je izvanredan nogometaš, a danas izrasta i u velikog trenera. Bit će mi veliko zadovoljstvo ugostiti ga u Orahovici i hvala mu što je prihvatio poziv – rekao je za Danijel Pranjić za portal 33515.net, organizatora utakmice.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Čim sam dobio poziv potvrdno sam odgovorio. Bit će to velika utakmica koju Danijel itekako zaslužuje. To je momak koji je iza sebe ostavio velebnu karijeru. Igrao je na Svjetskom i Europskom prvenstvu, finalima Lige prvaka, osvajao je trofeje u velikim klubovima. Naravno da je humanitarni aspekt ove priče najbitniji, a ja sam uvjeren u bolje dane za malog Petra i njegovu obitelj. Veselim se dolasku i dijeljenju svlačionice s tako velikim igračima. Nabavite donatorske ulaznice na vrijeme. Vidimo se u Orahovici – rekao je Špehar, prenosi portal.

Pranjićeva momčad složila je redom impresivne zvijezde nogometa… Dolaze Ivan Bošnjak, Gordon Schindelfeld, Josip Šimunić, orahovačka petorka Bojan Živković, Igor Babić, Vladimir Grabovac, Stjepan Egert i Luka Liović,  Ivan Rakitić, Goran Popov, Miralem Sulejmani, Ivan Klasnić, Hrvoje Vejić, Eduardo Alves da Silva, Niko Kranjčar, Enis Bešlagić, Vedran Runje, Gonzalo Garcia, Ivica Olić, Nikola Pokrivač, Robert Špehar…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Donatorske ulaznice u prodaji su na više lokacija, koje su dostupne na izvorniku teksta, a vrlo je važno nabaviti ih na vrijeme, jer na stadionu u Orahovici ih neće biti moguće kupiti.

Foto: Facebook (screenshot) & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments