1. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

GPP ima obavijest o autobusnom prometu za utorak, 23. svibnja!

1 min read
- Završetak radova predviđa se istoga dana do 17:00 sati - zaključuje se u obavijesti.

– Zbog radova na asfaltiranju državne ceste DC213 Nemetin – Aljmaš, dana 23. svibnja 2023. za sav promet bit će zatvorena dionica od centra Sarvaša do skretanja prema Veri – javlja GPP i dodaje kako će to imati reperkusije na autobusnu liniju namijenjenu korisnicima javnog prijevoza iz Sarvaša i Bijelog Brda.

– Iznimno će se za potrebe odvijanja javnog prijevoza propustiti GPP-ova vozila u jutarnjim satima do najkasnije 8:00 sati – nastavlja GPP i dodaje…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Zbog navedenoga će autobusi GPP-a na liniji Bijelo Brdo – Đakovština u vremenu izvođenja radova prometovati prema sljedećem:

– Do 8:00 sati autobusi prometuju prema važećoj kronologiji za i iz Bijelog Brda u punoj duljini linije. Od 8,00 -15,00 sati prometuju samo do centra Sarvaša, te će polazno vrijeme za polaske (Bijelo Brdo) Sarvaš – Đakovština biti po važećoj kronologiji iz Sarvaša.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Pozivaju se putnici za i iz Bijelog Brda da u vremenu izvođenja radova planiraju i organiziraju svoja putovanja (povremeni dolazak i odlazak do i od centra Sarvaša) sukladno gore navedenim uputama.

– Završetak radova predviđa se istoga dana do 17:00 sati – zaključuje se u obavijesti.

Foto: Pixabay (ilustracija)