20. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Od sutra u prodaji ulaznice za posljednju Osijekovu utakmicu u Gradskom vrtu!

1 min read
- Utakmica je na rasporedu u subotu 27. svibnja u 19 sati, a Ticket point kod tribine Zapad radit će od srijede do petka od 10 do 18 sati i na dan utakmice u subotu od 10 do 20 sati.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)

Na to se ‘sveto tlo’ nogomet ‘naselio’ još ’58. godine, ali je NK Osijek odigrao prvu utakmicu sa sagrađenim tribinama ’77. Bilo je 2-1 protiv tuzlanse Slobode. U subotu, 27. svibnja ’23. godine, NK Osijek će odigrati svoju posljednu utakmicu u Gradskom vrtu, poslije čega seli na Pampas.

NK Osijek je pripremio ‘oproštajku’…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Uz kupljenu ulaznicu dobit će se i prigodni šal posvećen oproštaju od Gradskog vrta – naslovio je NK Osijek objavu prodaje ulaznica za zadnju utakmicu u Gradskom vrtu.

– U srijedu 24. svibnja na Ticket pointu kod tribine Zapad počet će prodaja ulaznica za utakmicu protiv HNK Rijeka, posljednju koju će NK Osijek odigrati na stadionu Gradski vrt – dodaju i nastavljaju…

– Utakmica je na rasporedu u subotu 27. svibnja u 19 sati, a Ticket point kod tribine Zapad radit će od srijede do petka od 10 do 18 sati i na dan utakmice u subotu od 10 do 20 sati.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Ulaznice će biti moguće kupiti i online na www.ulaznice.hr (ulaznicu je moguće isprintati ili skenirati barkod putem ekrana mobilnog uređaja).

– Svi navijači uz kupljenu ulaznicu za utakmicu protiv HNK Rijeka dobit će prigodni šal za oproštaj od Gradskog vrta. Broj dostupnih šalova je ograničen, a jedna osoba može kupiti najviše pet ulaznica.

– Prigodni šal dobit će se isključivo uz ulaznice kupljene na Ticket pointu – zaključuju.

Foto: NK Osijek (screenshot)