1. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Serija prometnih nesreća: U jednoj 87-godišnjak udario 70-godišnju biciklisticu! Teško je ozlijeđena…

1 min read
- Uslijed pada i udara o tlo, 70-godišnjakinja je teže ozlijeđena.

– U petak, 19. svibnja, oko 11,25 sati, 87-godišnjak iz Vukovara upravljao je osobnim vozilom vukovarskih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom Ulice A. Starčevića u Vukovaru – javlja policija i nastavlja…

– Dolaskom do raskrižja s Ulicom Domovinskog rata i Vijenca kneza Branimira, pri skretanju ulijevo na kolnik Ulice Domovinskog rata, vozilom je udario u stražnji dio bicikla kojim je, krećući se kolnikom, upravljala 70-godišnjakinja iz Vukovara.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Uslijed pada i udara o tlo, 70-godišnjakinja je teže ozlijeđena.

– U subotu, 20. svibnja, oko 11,45 sati, u Ivankovu, 25-godišnjak iz Otoka, upravljao je osobnim vozilom vinkovačkih registracijskih oznaka, krećući se Ulicom Bošnjaci.

– Dolaskom do raskrižja s Bedemovom ulicom, vozilom je udario u stražnji dio zaustavljenog osobnog vozila vinkovačkih registracijskih oznaka, koji je u tom trenutku propuštao druga vozila u raskrižju, a kojim je upravljao 56-godišnjak iz Ivankova.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene tri putnice u vozilu 25-godišnjaka.

– Istog dana oko 15,00 sati, pri uključivanju u promet osobnim vozilom županjskih registracijskih oznaka s površine za parkiranje na kolnik Ulice Hrvatskih žrtava u Vinkovcima, 41-godišnjakinja iz Nuštra nije propusila vozila koje se kreću kolnikom te je na njeno vozilo naletio moped.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Uslijed udara i pada na tlo, 39-godišnji vozač mopeda lakše je ozlijeđen – zaključuje policija.

Foto: OsijekExpress.com (ilustracija)