4. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Osijeku se otvara centar Tokić Grupe! Dolazi 300.000 vrsta auto-dijelova, 300 brendova…

1 min read
Po srijedi je novi osječki centar auto dijelova na preko 1.400 četvornih metara.

U Osijeku će u četvrtak biti upriličeno svečano otvorenje najveće poslovnice Tokić Grupe na području Osječko-baranjske županije i regije. Po srijedi je novi osječki centar auto dijelova na preko 1.400 četvornih metara. Bit će to najmodernija prodavaonica i distribucija po najvišim europskim standardima.

Tokić grupa smjestila se u Ulici sv. LB.Mandića 111A. Ondje će biti otvoren u četvrtak poslijepodne izložbeni prodajni prostor, uz sav vrhunski logistički sustav koji upravlja ponudom od preko 300.000 različitih dijelova i preko 300 brendova.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Raspolažemo najširom izborom dijelova, alata, guma, ali i poljoprivrednog, gospodarskog i industrijskog programa u Hrvatskoj, Tokić će novim centrom u Osijeku osigurati kontinuitet mobilnosti, podršku gospodarstvu te učinkovitu skrb o svim vrstama vozila.

Razumije se, ovakav centar za sobom povlači i otvaranje novih radnih mjesta u Osijeku, svakako posredno i gospodarski rast, a uslijed čega se pozivu na otvorenje odazvao i gradonačelnik Osijeka Ivan Radić.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Gradonačelnik Osijeka Ivan Radić sudjelovat će na svečanosti otvorenja najveće poslovnice Tokić Grupe na području Osječko-baranjske županije – javljeno je iz Grada Osijeka.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)

Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other