29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Istočna tribina Gradskog vrta rasprodana! To je sada ‘zlata vrijedan papirić’!

1 min read
Dakle, u ovom trenutku ostalo je još ulaznica za zapad, jug i lože.

Taj ‘papirić’ sada ‘vrijedi zlata’. Jer, neće se više tiskati, ni prodavati, ni kupovati ulaznice za Gradski vrt na kojima piše NK Osijek. Istočna tribina jučer je ‘planula’. Najvjerniji Osijekovi navijači, oni koji ‘pobožno pohode’ istočnu tribinu, jučer su stajali u redovima na ‘ticket pointu’.

Za ‘oproštajku’ NK Osijeka od Gradskog vrta, poslije 46 godina na istom tlu, čak i više ako računamo vrijeme bez betonskih tribina, za utakmicu Osijeka i Rijeke, jučer su rasprodane sve ulaznice za istočnu tribinu. Nema ih više! Out!

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Istočna tribina stadiona Gradski vrt je rasprodana! – napisali su jučer iz NK Osijek, a nakon što je jučer počela prodaja ulaznica za posljednju utakmicu NK Osijeka na stadionu Gradski vrt.

Inače, ulaznice za utakmicu protiv Rijeke, za zapadnu tribinu, bit će moguće kupiti u četvrtak na Trgu slobode od 12 do 19 sati, a središnji dio događaja, druženja NK Osijek s građanima, bit će od 18 do 19 sati, kada će doći nekoliko prvotimaca.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Uz ulaznice su se dobivali i prigodni šalovi, s motivom Gradskog vrta. Prigodni šal bit će moguće kupiti i u slobodnoj prodaji na ‘bijelo-plavim kornerima’, u subotu uoči utakmice, ako ih je ostalo, jer njihov broj je ograničen.

Dakle, u ovom trenutku ostalo je još ulaznica za zapad, jug i lože.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)