1. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Kako kažu? Don’t work hard, work smart! S ovakvom idejom vjetar nije pokvario film na Jugu 2!

1 min read
Jučer je, naime, počela proslava Dana Gradske četvrti Jug 2, a projekciju filma, kino na otvorenom, nije pokvario ni snažan vjetar.

Kako ono kažu? Ne radi previše, nego pametno… Upravo to je ‘deviza’ kojom su se sinoć poveli organizatori kina na otvorenom na Jugu 2. Jer, previše bi bilo da su stalno podizali platno, ponavljajući isto dobivali isti rezultat, ali su se vrhunski dosjetili na radost svih okupljenih.

Jučer je, naime, počela proslava Dana Gradske četvrti Jug 2, a projekciju filma, kino na otvorenom, nije pokvario ni snažan vjetar. Jer, taman kada je umalo otpuhnuo platno, rušio ga pod naletima, uslijedila je intervencija organizatora.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Umjesto platna, doveli su kamion bijele bočne strane tovarnog prostora i na njemu projicirali film. Bolju ideju i brže rješenje nismo skoro vidjeli…

– Zbog jakog vjetra koji je rušio platno na kojem smo planirali gledati film, zamijenili smo ga kamionom – napisali su sinoć na Facebooku iz Gradske četvrti Jug 2, dodajući kako je isti poslužio kao vrhunsko platno.

Inače, gledao se film Dnevnik Pauline P, a iz organizacije kažu da je projekcija bila super posjećena.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Danas se nastavljaju brojne aktivnosti na Jugu 2 i tako sljedećih nekoliko dana, a o čemu smo već pisali OVDJE, gdje možete pronaći sav raspored, kao i potrebne informacije oko održavanja utrke, OVDJE.

Foto: Facebook (screenshot)