1. listopada 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

VIDEO Fantastičan novi bajer na Jugu 2! Uskoro! Radić najavio skore radove…

2 min read
Gradonačelnik Osijeka Ivan Radić najavio je hvatanje u koštac s realizacijom bajera vrlo skoro.

Jug 2 danas obilježava Dan Gradske četvrti. S obilježavanjem Dana, brojim manifestacijama, održana je i Svečana sjednica vijeća GČ, na kojoj je predstavljen budući izgled tamošnjeg bajera. Bit će to vrhunski rekreacijski centar u južnom dijelu Osijeka, po sve atraktivan kao mjesto okupljanja, sporta, odmora…

Gradonačelnik Osijeka Ivan Radić bio je danas na sjednici, prije toga otvorio Bračku ulicu, a po dovršenoj obnovi asfalta, što je 7. ulica na Jugu 2 u samo nekoliko danas kojoj je ‘udahnut novi sjaj’.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Drago mi je da možemo otvoriti danas još jednu ulicu na Jugu 2. Ovo je investicija vrijedna 52.000 eura. U pitanju je cijela ulica, 260 metara asfalta, još jedan projekt suradnje Grada i Unikoma. Ukupne investicije u posljednjih nekoliko dana dosegle su na Jugu 2 152.000 eura. U odnosu na treutak preuzimanja dužnosti vođenja grada sustavno i ravnomjerno razvijamo sve gradske četvrti u Osijeku – kazao je gradonačelnik Osijeka Ivan Radić.

– Širina ceste je od 5,20, do 6,10, ovisno kako je ranije građena. Osim asfalta, riješeni su kanalizacijski pokoplci, odvodnja… Stara cesta je vapila za obnovom i u dogovoru sa stanarima riješili smo traženo – kazao je ispred Unikoma i GČ Jug 2 Igor Pandžić, direktor osječke gradske tvrtke.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Dinko Magdić, stanar Bračke ulice zahvalio je što je riješen dugogodišnji problem.

Gradonačelnik i suradnici položili su potom i vijence kod Herojskog srca, zapalili svijeće, iskazali poštovanje prema žrtvama u Domovinskom ratu, čestitajući i Dan državnosti svim Osječanima.

A onda…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Na rasporedu je bio bajer. Njega se sačuvalo od isušivanja, izgradili se zdenci, a uskoro kreće projekt izgradnje centra. Na svečanoj sjednici prikazana je vizualizacija. Gradonačelnik Osijeka Ivan Radić najavio je hvatanje u koštac s realizacijom bajera vrlo skoro.

Foto: Facebook (screenshot), video: Grad OsijekCentar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other