19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Turnir djelatnika KBC-a! Tko je pobijedio? Gipseri? OHBP? Trauma? Prevarili bi se…

2 min read
Inače, na kraju, ali ništa manje važno, štoviše... - turnir je imao i humanitarni karakter, a ovogodišnja donacija će biti uručena SOS Dječjem selu Hrvatska Ladimirevci.

– Proteklog vikenda održan je 24. po redu malonogometni turnir djelatnika KBC-a Osijek pod nazivom Zajedno u ratu, zajedno u miru – pohvalili su se na Facebooku iz osječkog KBC-a, dijeleći niz fotografija svojih ekipa u nogometnom izdanju.

Igralo je, dodaju, 11 ekipa sa 107 djelatnika. Bile su to ekipe, nabrajaju iz KBC-a – Klinika za kirurgiju, Zavod za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, Klinika za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje, Klinički zavod za laboratorijsku dijagnostiku, Klinika za ortopediju i traumatologiju, Gipseri, Objedinjeni hitni bolnički prijam, Klinika za neurokirurgiju, Klinika za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata, Klinički zavod za dijagnostičku i intervencijsku dijagnostiku te Klinika za unutarnje bolesti.

Kada im iščitate imena, a znate koji se odjel čime bavi, postavlja se razumno pitanje, koja li je ekipa tu vještinama ‘najnaslonjenija’ na nogomet!’ Gipseri? Skoro… 🙂

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Odigrana je grupna faza, 15 utakmica, potom polufinala, finale…

– Tako je utakmicu za treće mjesto osvojila ekipa Objedinjenog hitnog prijema koja je bila s(p)retnija u raspucavanju šesteraca. Drugo mjesto je izborila ekipa Klinike za ortopediju i traumatologiju dok je turnir osvojila ekipa Klinike za unutarnje bolesti – napisali su iz KBC-a na Facebooku.

– Statistički su jednako tako pojedinačne nagrade otišle u ekipu pobjednika budući da je najviše golova postigao Stjepan Matanović i time bio najbolji strijelac turnira. Najbolji golman turnira, bez i jednog primljenog pogotka, je bio Miro Vuksanović – dodaju…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Prilikom odluke za najboljeg igrača nije bila potrebna statistika budući da je odluka, iako u jakoj konkurenciji, bila jednoglasna te je ovu titulu ponio mladi kolega Marin Stupar.

Inače, na kraju, ali ništa manje važno, štoviše… – turnir je imao i humanitarni karakter, a ovogodišnja donacija će biti uručena SOS Dječjem selu Hrvatska Ladimirevci.

Foto: KBC Osijek, Facebook (screenshot)