1. prosinca 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Dunavu pronađeno tijelo jednog dječaka nestalog u Apatinu…

1 min read
Javljeno je bilo da su viđeni kako ulaze u Dunav i igraju se. Uz rijeku su nađeni bicikli, patike...
svijeća

Tijelo dječaka starog 9 godina, dječaka iz srpskog Apatina, pronašli su ribari na udaljenosti od oko 45 kilometara od mjesta gdje je 29. svibnja ušao u Dunav i nestao. Javljaju to redom mediji u Srbiji i regiji.

Podsjećamo, dvojica dječaka, od kojih se za jednim, starim 10 godina, još traga, prije nekoliko dana ušli su u Dunav i od tada im se gubi svaki trag.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Bili su u školi tijekom priijepodneva, jedan je došao kući iz škole oko 14:30, ostavio stvari i s drugim se otišao voziti biciklom.

Javljeno je bilo da su viđeni kako ulaze u Dunav i igraju se. Uz rijeku su nađeni bicikli, patike…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Uslijedile su potresne i silno tužne scene iz susjedne Srbije, potraga roditelja i prijatelja…, a danas je stigla zlokobna vijest.

Obzirom da je Županijski centar 112 OBŽ jučer javio kako je prethodnog dana tijelo utopljenika iz Dunava izvučeno kod Dalja u Hrvatskoj, da smo dobili potvrdu kako će danas biti u osječkom KBC-u obavljena obdukcija, tražili smo od osječke policije informaciju o eventualnoj povezanosti ta dva slučaja, no iz Policijske uprave osječko-baranjske ne žele i ne mogu davati bilo kakve odgovore.

Foto: Pixabay (ilustracija)