1. prosinca 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Slavoniji: Sudar dva bicikla: Gospođa (67) i dijete (11)! Žena je ozlijeđena… A ima i još jedan slučaj…

1 min read
Sudar je, piše portal, skrivio dječak na biciklu. Kretao se nogostupom i isključio se iz prometa na zelenu površinu uz cestu.

Vozačica električnog bicikla u dobi od 67 godina ozlijeđena je u sudaru s 11-godišnjim biciklistom. Sudar se dogodio u nedjelju u 8:45 u Virovitici, doznaje Danica.hr u tamošnjoj Policijskoj upravi.

Sudar je, piše portal, skrivio dječak na biciklu. Kretao se nogostupom i isključio se iz prometa na zelenu površinu uz cestu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Kod uključivanja u promet, u namjeri prelaska preko kolnika, nije propustio sva vozila koja su se kretala cestom, pri čemu je došlo do sudara dva bicikla i pada biciklistice na kolnik. Žena je lakše ozlijeđena – otkrili su iz policije za portal Danica.hr.

A isti dan, u 17,30 sati u Orahovici se dogodio nalet automobila na 12-godišnjeg biciklistu. Kako doznaje portal, pri pokušaju uključivanja u promet vozač (29) osobnog automobila nije propustio sve sudionike u prometu koji su se kretali prometnom površinom na koju se uključuje.

Dijete je lakše ozlijeđeno, doznaje se.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Policija dodaje i kako nitko od djece nije koristio kacigu, a obvezna je za njihovu dob.

– Također, niti jedno dijete sudionik ovih prometnih nesreća nije ispunjavalo uvjete za samostalno sudjelovanje u prometu na biciklima jer djeca do navršenih 14 godina ne smiju upravljati biciklima na cesti – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)