28. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Motociklist u Osijeku se noćas ‘skršio’ u znakove radova na cesti! Bio je pijan, a promet ondje zabranjen!

1 min read
- Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost alkohola od 1,95 promila alkohola u krvi.

– U Osijeku se jučer oko 2,10 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede – javlja policija i pojašnjava što se dogodilo…

– Naime, 33-godišnjak je upravljao motociklom te dok se kretao kolnikom gdje je prometnim znakom zabranjen promet u oba smjera uslijed neprilagođene brzine udario je u prometne znakove radova na cesti.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Vozač kod sebe nije imao vozačku dozvolu dok mu je istekla važnost prometne dozvole.

– Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost alkohola od 1,95 promila alkohola u krvi.

– Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 3.220 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „A“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova – zaključuje policija.

Također…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Osijeku je jučer oko 14,15 sati u nadzoru prometa zatečen 36-godišnak koji je upravljao motociklom za vrijeme dok mu je rješenjem određeno da ne može podnijeti zahtjev za izdavanje vozačke dozvole na rok od dvije godine zbog prikupljenih 9 bodova.

– Vozač je uhićen te mu je privremeno oduzeto vozilo kojim je upravljao do donošenja odluke o prekršaju.

– Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „A“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci.

Foto: Pixabay (ilustracija)