18. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Smrt na autocesti u Slavoniji! Jedna je osoba poginula! Poginuo 27-godišnji mladić!?

1 min read
U ovom trenutku nije poznato ništa više o okolnostima i uzrocima nesreće.

UPDATE 3.7.’23. U 15:15

– Očevidom, obavljenim pod rukovodstvom zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, utvrđeno je kako je oko 6,15 sati na autocesti Zagreb-Lipovac u blizini Štitara 26-godišnjak s područja Požeško-slavonske županije, upravljajući osobnim automobilom slavonsko-brodskih registracijskih oznaka, uslijed nepropisnog kretanja vozilom, kotačima zahvatio bankinu, izgubio nadzor nad upravljačem i sletio s kolnika autoceste – javila je danas policija nakon očevida strašne prometne nesreće rano jutros na autocesti u Slavoniji.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Po nalogu zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, nad tijelom poginulog će biti obavljena obdukcija u NMB „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru – dodaju.

— — —- — — — — – — – — – – – – –

– U 6,37 zaprimljena je dojava Centra 112 o teškoj prometnoj nesreći na autocesti Zagreb-Lipovac u kojoj je jedna osoba smrtno stradala – javila je policija jutros, dodajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Na mjesto događaja žurno su upućene sve hitne službe.

– Slijedi očevid – zaključuje policija.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U ovom trenutku nije poznato ništa više o okolnostima i uzrocima nesreće.

Pa ipak, neslužbeno se doznaje da je poginuo 27-godišnji mladić iz Zagrađa kod Pleternice, koji je putovao na posao u Vukovarsko-srijemskoj županiji, gdje radi u građevini.

Foto: PU VSŽ (screenshot)