28. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dvije Slavonke jučer udarile u prometni znak! Jedna trijezna mopedom, druga pijana autom…

1 min read
Jedna je teže ozlijeđena, a druga, pod utjecajem alkohola, prošla 'bez ogrebotine'.

Dvije su vozačice jučer u Slavoniji udarile u prometni znak. Jedna je teže ozlijeđena, a druga, pod utjecajem alkohola, prošla ‘bez ogrebotine’.

– Jučer u 6,50 sati u Ulici Matije Gupca u Iloku, 57-godišnjakinja iz Iloka je upravljala mopedom vukovarskih registracijskih oznaka te uslijed neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju kolnika (kolnik sužen i mokar, nizbrdica) sletjela s kolnika, udarila u prometni znak i pala, pri čemu je zadobila teže tjelesne ozljede – javlja policija.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

A drugi slučaj?

– U utorak 4. srpnja 2023. oko 21 sat u Pakracu u Ulici Andrije Hebranga, 27-godišnja vozačica koja je pod utjecajem alkohola od 1,75 promila upravljala osobnim automobilom…-

– …nije se kretala sredinom prometne trake te je lijevim kotačima zahvatila rub kolnika i prešla preko nogostupa nakon čega  je prednjim dijelom vozila udarila u prometni znak u vlasništvu grada Pakraca

– …i dio stambene zgrade gdje se i zaustavila.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Protiv 27-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)