27. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Spolna zlouporaba djeteta: Imao dvije žrtve mlađe od 15 godina! Zatvoren je!

1 min read
- ...zbog osnovane sumnje na počinjenje dva kaznena djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina iz članka 158. stavka 6. u vezi sa stavkom 2. istoga članka Kaznenog zakona.

– Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici je 30. lipnja 2023., provelo dokaznu radnju ispitivanja državljanina Republike Hrvatske (1986.)… – javlja DORH i nastavlja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– …zbog osnovane sumnje na počinjenje dva kaznena djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina iz članka 158. stavka 6. u vezi sa stavkom 2. istoga članka Kaznenog zakona.

– Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik počinio navedena kaznena djela 23. lipnja i 27. lipnja 2023., na štetu dvije žrtve u jednom gradu na području Virovitičko-podravske županije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Sudac istrage Županijskog suda u Bjelovaru prihvatio je prijedlog državnog odvjetnika i protiv osumnjičenika odredio istražni zatvor u trajanju od trideset dana zbog osobitih okolnosti koje upućuju da bi mogao ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoke (žrtve) i da bi mogao ponoviti kazneno djelo (članak 123. stavak 1. točke 2. i 3. Zakona o kaznenom postupku) – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)