18. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Slavoniji: Čak 5 osoba ozlijeđeno u prometnoj nesreći! Među njima i dijete (13)

1 min read
- Očevidom prometne nesreće utvrđeno je kako sigurnosni pojas za vrijeme vožnje nisu koristili 60-godišnja vozačica Citroena, dijete u njezinu vozilu, kao ni 19-godišnja vozačica niti 20-godišnji putnik u njezinu vozilu.

– Jučer, 5. srpnja, oko 18 sati u Vinkovcima, 19-godišnjakinja iz Nijemaca, upravljala je osobnim automobilom marke Citroen vinkovačkih registracijskih oznaka, uz prisutnost alkohola u organizmu od 0,15 g/kg, krećući se kolnikom Ulice E. Kumičića u Vinkovcima – javlja policija i nastavlja…

– Dolaskom do raskrižja s Ulicom A. Stepinca, nije propustila sva vozila koja su se kretala kolnikom Ulice A. Stepinca, koja je u odnosu na Ulicu E. Kumičića označena kao cesta s prednošću prolaska, uslijed čega je osobni automobil marke VW vinkovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 60-godišnjakinja iz Cerića, naletio na automobil 19-godišnjakinje.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U prometnoj nesreći teže je ozlijeđena 60-godišnja vozačica VW, kao i 52-godišnja putnica, dok je drugi putnik u njezinu vozilu, 13-godišnjak, lakše ozlijeđen. 19-godišnja vozačica Citroena lakše je ozlijeđena, kao i 20-godišnji putnik u njezinu vozilu.

– Očevidom prometne nesreće utvrđeno je kako sigurnosni pojas za vrijeme vožnje nisu koristili 60-godišnja vozačica Citroena, dijete u njezinu vozilu, kao ni 19-godišnja vozačica niti 20-godišnji putnik u njezinu vozilu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Protiv 19-godišnjakinje policija će podnijeti kaznenu prijavu za kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, dok će za prekršaj nekorištenja sigurnosnog pojasa četvero sudionika prometne nesreće biti prekršajno sankcionirano – zaključuju iz policije.

Foto: Pixabay (ilustracija)