4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Slavonski policajci u šoku!? Kako je ovaj uopće vozio? Pijan ‘k’o letva’ u pol’ grada za volanom!

1 min read
- Utvrđeno je da se radi o recidivisti, učestalom počinitelju prometnih propisa kojemu je vozačka dozvola poništena zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)

Omanji šok je to morao biti. Policija je u nadzoru prometa zaustavila automobil, vozač pozdravio, a onda… Osim što su pred sobom imali čovjeka poništene dozvole, učestalog ponavljača prekršaja u prometu, gospodin se testirao na alkohol, a rezultat je bio šokantan. Alkotest je pokazao 3,35 promila.

– Policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave brodsko-posavske, dana 16. srpnja, u 23.20 sati, u Slavonskom Brodu, u Ulici Josipa Rimca, prilikom nadzora prometa, zaustavili su osobni automobil, kojim je upravljao 31-godišnjak – javlja policija i dodaje…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Alkotestom je u organizmu navedenog vozača očitana koncentracija alkohola od 3,35 promila te je doveden u prostorije policije, gdje je zadržan na otriježnjenju.

– Također je od 31-godišnjaka privremeno oduzet osobni automobil.

– Utvrđeno je da se radi o recidivisti, učestalom počinitelju prometnih propisa kojemu je vozačka dozvola poništena zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici protiv 31-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)