30. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Otvorene prijave za radionice u sklopu festivala Zemlja bez granica!

2 min read
- Festival počinje 2. kolovoza u Ernestinovu gdje se u Parku skulptura priprema 14 radionica za djecu i mlade, a potom će se se u posljednjem tjednu kolovoza održavati na preostale tri lokacije.

– Više je od 60 radionica u Ernestinovu, Valpovu, Belom Manastiru i Đakovu – najavili su iz organizacije festivala, a gdje će Zemlja bez granica biti uprizorena ovog ljeta.

– Najveći kontinentalni obiteljski Festival Zemlja bez granica, ove godine izlazi izvan Osijeka i po prvi će se puta održati na više lokacija u Osječko-baranjskoj županiji (Ernestinovo, Valpovo, Beli Manastir i Đakovo) te ponuditi više od 60 radionica i 10-ak večernjih događanja poput koncerata i predstava s više od 100 izvoditelja aktivnosti iz Hrvatske, Mađarske i Poljske – dodaju organizatori, nižući i tehničke elemente i važne činjenice održavanja, započete prijave…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Festival počinje 2. kolovoza u Ernestinovu gdje se u Parku skulptura priprema 14 radionica za djecu i mlade, a potom će se se u posljednjem tjednu kolovoza održavati na preostale tri lokacije.

– U Valpovu 28. i 29. kolovoza sudionike očekuje 15 radionica i večernja događanja uz koncerte i stand-up komediju, u Belom Manastiru 30. kolovoza čak 13 radionica, koncert, predstava te balon na vrući zrak, a u Đakovu od 30. kolovoza do 1. rujna 21 radionica kao i predstave, koncerti i vatreni show.

– Svi navedeni sadržaji potpuno su besplatni za sve zainteresirane, a prijave na radionice su poželjne putem online obrasca OVDJE.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Festival organizira Udruga Breza uz podršku Osječko-baranjske županije i Zaklade „Hrvatska za djecu“ te Gradova Valpovo, Beli Manastir i Đakovo, kao i Općine Ernestinovo – zaključuje se u najavi.

Foto: ZBG (screenshot)