1. listopada 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Isporuka odmah! Rijetko ‘uleti’ ovakva prilika kao danas i ovih dana u Fornixu!

1 min read

Nema dvojbe, istina je, u cijelo se svijetu na nova vozila čeka mjesecima, ali svako toliko ‘uleti’ ovakva prilika kakvu ovih dana ima osječki Fornix. Veća je količina vozila na njihovom parkingu, poptuno novih, ‘glanc’…, samo čekaju vlasnika uz isporuku odmah. I čitav niz drugih pogodnosti.

Naime, kako doznajemo u osječkom Fornixu, riječ je o kontigentu većeg broja Renaultovih vozila. Po srijedi su modeli Clio. Isporučuju se odmah, bez čekanja. A cjenovno su dostupniji nego što mislite.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Jer, popusti na ova vozila su u iznosu od 1.000 eura, što nikako nije zanemariv iznos, a uz povoljnu kupnju dolazi i besplatan prvi servis, govore nam u Fornixu.

Pitate se, gdje je ‘kvaka’. Nema je. Vozila su ranije naručena, sada su stigla i pružaju sjajnu priliku svima koji žele do novog automobila odmah.

Cijene? To je u ovisnosti od modela do modela, ali vrijednosti Clia ‘na lageru su od 16.867 eura…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Imamo u najavi pravne osobe koje će implementirati u svoju ‘flotu’ izvjesni broj ovih vozila, ali i dalje ih ima dovoljno da ih ponudimo svima na izbor. Vozila su nova novcata, dajemo popust, darujemo servis… – kazao nam je Vladimir Krtić, Fornixov voditelj prodaje Renault, Nissan i Dacia vozila.

Foto: Fornix (screenshot)


Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other