19. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Gospodarski centar Osječko-baranjske županije otvoren za nove tvrtke!

2 min read
Više o javnom pozivu možete saznati na sljedećoj poveznici: https://gospodarskicentarobz.hr/

Od proljeća ove godine, Osijek je bogatiji za jednu novu, modernu i funkcionalnu gospodarsku infrastrukturu – zgradu Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije. Riječ je o županijskom projektu koji je realiziran u partnerstvu s Gradom Osijekom i Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova EU vrijednom 9,5 milijuna eura.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ovaj Centar postaje središte svih gospodarskih aktivnosti na području županije, a s ciljem podizanja gospodarske aktivnosti te kvalitete života u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji.  

U prilog brojnim investicijama na istoku Hrvatske govore i podaci o kontinuiranom gospodarskom rastu, od povećanja broja zaposlenih, pada nezaposlenih, rasta broja poslovnih subjekata i turističkih dolazaka i noćenja do svih drugih segmenata rada i djelovanja koji su u pozitivnom trendu. U skladu s strategijom razvoja Osječko-baranjske županije, u prostoru Gospodarskog centra OBŽ otvara se prostor za djelovanje tvrtki koje svoje tržište žele graditi ili širiti na istoku zemlje.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Osječki sajam d.o.o. raspisao je javni poziv za najam poslovnih prostora u objektu Gospodarskog centra koji je smješten u Gospodarskoj zoni 10, u Osijeku. Riječ je o četiri poslovna prostora površine 61,76 i 62,40 m2, a pravo na podnošenje pisane ponude imaju mikro i mala trgovačka društva (d.o.o. ili j.d.o.o.),  poduzetničke potporne institucije i agencije, obrti, gospodarska udruženja poduzetnika, komore ili zastupstva. Zahtjevi za najam poslovnog prostora podnose se poštom ili neposredno na Osječki sajam d.o.o., Gospodarska zona 10, 31000 Osijek.

Više o javnom pozivu možete saznati na sljedećoj poveznici: https://gospodarskicentarobz.hr/

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Gospodarski centar kao strateški projekt Osječko-baranjske županije osigurava gospodarstvenicima novu poslovnu infrastrukturu i prostore za gospodarske manifestacije, sajmove i kongresna događanja, čime će se značajno unaprijediti poduzetnička klima te povećati gospodarska vidljivost Županije, ali i cijele regije.

Tekst i foto: OBŽ