3. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Heroj utakmice protiv Rudeša: Ne znam koliko je, s obzirom na sve, zasluženo ili ne, ali je pobjeda naša!

2 min read
'Hat-trick' je nastao u 12 minuta, jer Mijo je zabijao u 76., 83. i 88. minuti.

Foto: NK Osijek (arhiva, ilustracija)

Caktaša je Tomas u igru ubacio u 70. minuti. Nitko nije mogao znati da se u Miji ‘krije toliko baruta’. Do 88. minute utakmice protiv Rudeša 3-1 je pretvorio u 4-3. Zabio je ‘hat-trick’ i donio Osijeku pobjedu na gostovanju kod Roberta Prosinečkog.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Jako zanimljiva utakmica za gledatelje koji su mogli uživati s obzirom na sedam postignutih golova. Loše smo ušli u susret, protivnik je to kaznio, no kasnije smo se stabilizirali, pokazali momčadski duh i karakter i na kraju okrenuli sve u svoju korist. Treba čestitati i Rudešu na muškoj i hrabroj igri, početno su nas iznenadili, stekli neočekivanu prednost, ali smo u drugom poluvremenu pokazali da smo kvalitetnija momčad i da se i nas nešto pita na terenu. Ne znam koliko je, s obzirom na sve, zasluženo ili ne, ali je pobjeda naša – rekao je Caktaš nakon utakmice i dodao…

– Vjerovali smo u to i treba čestitati dečkima koji su to odradili na terenu. Dali smo zadnji atom snage i zaista možemo biti zadovoljni kako je sve završilo.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

‘Hat-trick’ je nastao u 12 minuta, jer Mijo je zabijao u 76., 83. i 88. minuti.

– Hvala na čestitkama! Najbitnije je da smo danas pobijedili i da s pozitivnom energijom odlazimo u Mađarsku na uzvrat sa ZTE-om. Momčad je odigrala karakterno, borili smo se do kraja i izborili pobjedu, a sada se okrećemo sljedećem protivniku. Sve je ovako puno ljepše, idemo u Zalaegerszeg puni optimizma. Imamo minimalnu prednost i dati ćemo sve od sebe da se plasiramo u sljedeći krug u Europi – zaključio je.

Foto: NK Osijek (arhiva)