29. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nijemci u oglasnicima pretražuju stanove u Osijeku, kuće na Viru…

1 min read
Nadalje, posjetitelji Crozilla.com iz Njemačke u istom vremenu su gledali najviše stanove u Zagrebu i stambene objekte u Osijeku.
klima zgrada

Njemački kupci u oglasnicima pretražuju ponajviše stanove u Zagrebu i Osijeku, a zanimljiv im je i otok Vir, mjesto gdje opet veliki broj Osječana ima svoje ‘morske kuće za odmor’, doznaje o ove tri lokacije Jutarnji list, nakon istraživanja koju vrstu nekretnina i na kojim lokacijama u državi pretražuju stranci i za koje pokazuju najveći interes u oglasnicima.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kako piše Jutarnji list, pretražujući oglasnik Crozilla.com, stranci su u lipnju najviše pogledavali prema Zagrebu i Jadranu, Najčešći kupci nekretnina, kada su u pitanju stranci, kojih je oko 30%, dolaze iz Njemačke, Austrije i Slovenije. A dodaje Jutarnji, uz navedene zemlje, česti posjetitelji oglasnika Indomio dolaze i iz Srbije i BiH.

Tako su u lipnju, dodaje Jutarnji, prvi izbor bili Zagreb i Osijek tijekom lipnja, onima koji su oglasnike mreže Indomino pretraživali iz Njemačke. U pretragama se ističu još Istarska i Zadarska županija, a u potonjoj prednjači Vir. Potencijalni kupci su iz Njemačke i Austrije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nadalje, posjetitelji Crozilla.com iz Njemačke u istom vremenu su gledali najviše stanove u Zagrebu i stambene objekte u Osijeku. Kada je riječ o kućama, pogled ‘je bačen’ opet na Istru i Vir. Austrijance su zanimali stanovi u Crikvenici i kuće na Viru.

Više možete čitati na izvorniku…

Foto: Pixabay (ilustracija)