28. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ozlijeđena i beba! 20-godišnji Slavonac u raskrižju nije propustio kamion, a onda je nastao ‘kaos’…

2 min read
- Promet je Sjevernom veznom cestom do 21 sati bio zatvoren i preusmjeravan obilazno.

– U Slavonskom Brodu na raskrižju pristupne ceste Brodskom Vinogorju i kolnika Sjeverne vezne ceste, dana 7. kolovoza, u 18.15 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena dok su dvije osobe lakše ozlijeđene – javlja policija i dodaje…

– Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 20-godišnjak upravljajući osobnim automobilom ušao u raskrižje skretanjem udesno…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– …ne propustivši teretni automobil (s poluprikolicom) s prednošću prolaska kojim je upravljao 66-godišnjak.

– Pritom je u kočenju i izbjegavanju došlo do udara teretnog automobila u osobni automobil kojim je upravljao 20-godišnjak, te potom i udara u osobni automobil koji je započeo s prestrojavanjem za skretanje ulijevo, a kojim je upravljala 26-godišnjakinja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 55-godišnja putnica iz automobila kojim je upravljala 26-godišnjakinja, a koja je zadržana na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu, dok su lakše ozlijeđene 26-godišnja vozačica i petomjesečna beba koje su nakon pružene liječničke pomoći puštene kući.

– Promet je Sjevernom veznom cestom do 21 sati bio zatvoren i preusmjeravan obilazno.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici protiv 20-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenja kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu – zaključuje se u priopćenju.

Foto: Pixabay (ilustracija)