28. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Sjećate se vozača traktora? Lupio stup i otišao na cugu? Bio je i pijan i drogiran!

2 min read
Ono što ne piše u priopćenju, jest da je poslije toga otišao u kafić. Tamo ga je policija našla, navodno.

– Jednu prometnu nesreću je uzrokovao vozač koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola i to 29-godišnji vozač traktora koji je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, a osim što je kod njega utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 2,08 g/kg i rezultat preliminarnog testiranja na prisustvo droge u organizmu je bio pozitivan – javila je policija, dodajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Ova prometna nesreća se dogodila u subotu oko 20 sati u centru Virovitice, kod kružnog toka na križanju Trga bana Josipa Jelačića i Trga kralja Tomislava, na dijelu prometnice na kojoj je promet traktorima zabranjen.

– Vozač traktora se nije pješačkom prijelazu približavao brzinom da može zaustaviti vozilo sigurnosnom brzinom da ne ugrožava pješake koji se kreću pješačkim prijelazom u trenutku kada se pješačkim prijelazom kretao veći broj pješaka.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U izbjegavanju naleta na pješake traktorom je skrenuo u lijevu stranu, prešao preko prometnog otoka udarivši pri tome u metalni nosač prometnog znaka koji je oštetio, nastavio vožnju preko prometne trake namijenjene za promet vozila iz suprotnog smjera i pješačkog prijelaza, pri čemu je prednjim dijelom traktora udario u metalni nosač stupa javne rasvjete na zelenoj površini kojega je također oštetio, gdje se i zaustavio. Sukladno odredbama čl. 134. Prekršajnog zakona ovaj vozač je uhićen – zaključuje policija.

Ono što ne piše u priopćenju, jest da je poslije toga otišao u kafić. Tamo ga je policija našla, navodno.

Foto: Pixabay (ilustracija)