2. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U grčkom zatvoru među 102 hrvatska državljana je i jedan Slavonac!?

1 min read
A kako neslužbeno doznaje 034portal.hr, među 102 uhićena hrvatska državljana nalazi se i jedan Požežanin. Iz portala dodaju kako su 'podatci poznati redakciji'.

U Ateni će sutra, drugim povodom, ali svakako i u prilici za dijalogom i oko naših uhićenih navijača i huligana, biti premijer Andrej Plenković, ministar pravosuđa Malenica i šef diplomacije Grlić-Radman.

Podsjećamo, u Grčkoj je ususret prvoj i potom otkazanoj utakmici Dinama i AEK-a došlo do huliganskog obračuna u kojem je uhićeno 100-injak hrvatskih državljana, pripadnika BBB-a, a jedan grčki državljanin ubijen.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Naši sutra putuju u Grčku na neformalni susret lidera zemalja Jugoistoka Europe, a predviđen je bilateralni sastanak Plenkovića i grčkog kolege Kyriakosa Micotakisa, ujedno i odvojeni susreti ministara Ivana Malenice i Gordana Grlića Radmana s grčkim kolegama.

A kako neslužbeno doznaje 034portal.hr, među 102 uhićena hrvatska državljana nalazi se i jedan Požežanin. Iz portala dodaju kako su ‘podatci poznati redakciji’.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– O njegovom zdravstvenom stanju i točnoj lokaciji nemamo povratnu informaciju, no nadamo se kako će uskoro, uz ostale navijače, biti doveden u Republiku Hrvatsku – zaključuju s portala.

Foto: Pixabay (ilustracija)