29. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Drugi nogometni turnir “Đakovo igraj 2023.“ – do pobjede!

1 min read
Na turniru je sudjelovalo 17 ekipa s područja Đakovštine i cijele Osječko-baranjske županije, odnosno ukupno više od 400 igrača/nogometaša iz kategorije 2013./2014. godište (7+1).

Pod geslom „Do pobjede!“, a u organizaciji Škole nogometa HNK Đakovo Croatia danas (20. kolovoza 2023. godine) na stadionu ovog nogometnog kluba u Đakovu održan nogometni turnir za djecu „Đakovo igraj 2023.“

Želja organizatora bila je okupiti sve nogometaše, sportaše, suradnike, prijatelje i njihove obitelji kako bi dva dana zajedničkim snagama dodatno razvijali svijest o važnosti sporta i aktivnosti u razvoju svih ljudi, posebice djece.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

I u tomu su uspjeli. Na turniru je sudjelovalo 17 ekipa s područja Đakovštine i cijele Osječko-baranjske županije, odnosno ukupno više od 400 igrača/nogometaša iz kategorije 2013./2014. godište (7+1).

Prilikom svečanog otvaranja turnira mlade nogometaše, njihove trenere i roditelje te gledatelje pozdravio je zamjenik župana Osječko-baranjske županije Josip Miletić. Naglasio je značaj sporta za razvoj svakog djeteta i svake osobe, te podršku Osječko-baranjske županije koja će 2024. godine biti Europska regija sporta, što će sportske aktivnosti i infrastrukturu podići na još višu razinu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Sportski duh, zdravlje kako fizičko tako i mentalno od izuzetne je važnosti za svakoga pojedinca i upravo ovaj turnir neka bude prilika za sve nas – poručili su organizatori turnira.

Tekst i foto: OBŽ