29. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policija i dalje traga za vozačem pobjeglim iz rijeke! Ali, znaju što se dogodilo…

2 min read
- U prometnoj nesreći 70-godišnji vozač je lakše ozlijeđen, a 30-godišnji putnik iz „Honde“ teško, dok je nepoznati vozač napustio mjesto događaja.

– Dežurna druga smjena JVP Grada Požege u 08:21 sati izlazi na tehničku intervenciju na prometnici Požega – Mihaljevci u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila od kojih je jedno završilo u koritu rijeke Veličanke, a drugo uz prometnicu te su dvije osobe ozlijeđene – napisali su jučer vatrogasci, dodajući kako su iznijeli teže ozlijeđenu osobu iz korita rijeke.

Slično je javila i policija, do dovršetka očevida, a sada se zna i više informacija. No čovjeka još uvijek traže…

Da se razumijemo, putnik valjda zna s kim se vozio, a i automobil ima ‘ime i prezime’…, pa kada se u tim okolnostima za vozača u bijegu kaže da je nepoznat, to je, zacijelo, samo pod presumcijom nevinosti. Jer, kako neslužbeno doznajemo, traži se 37-godišnjak iz Velike.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U nedjelju 27. kolovoza 2023. oko  8.05 sati između mjesta Požega i Mihaljevci, nepoznati vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Honda“, stranih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine prešao je vozilom u suprotnu prometnu traku… – javlja policija i nastavlja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– …i prednjim lijevim bočnim dijelom vozila udario u prednji lijevi bočni dio osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 70-godišnjak.

– Nadalje, vozač osobnog automobila marke „Honda“ je nakon toga udario u  metalni stup s prometnim znakom i sletio u korito rijeke Veličanke…

– …dok je vozač osobnog automobil marke „Volkswagen“ sletio u putni kanal. 

– U prometnoj nesreći 70-godišnji vozač je lakše ozlijeđen, a 30-godišnji putnik iz „Honde“ teško, dok je nepoznati vozač napustio mjesto događaja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Protiv nepoznatog vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenih kaznenih djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ i „Nepružanje pomoći“ i za njim tragaju policijski službenici – zaključuje policija u priopćenju.

Foto: JVP Požega (screenshot)