28. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

I obitelj traži vozača iz korita Veličanke! I boji se najgoreg… Suvozač je bio stoper, nema pojma!?

3 min read
Iz policije se još doznaje kako tragaju za njim intenzivno, tvrde, u potragu je uključen i HGSS, uz pomoć potražnih pasa i dronova.

Upao je s vozilom u Veličanku nakon prometne nesreće, izašao iz vozila i otišao, pobjegao. Ostavio je teško ozlijeđenog putnika u vozilu. Policija zna koga traži, neslužbeno 37-godišnjaka iz Velike, a čija se obitelj javila Jutarnjem listu, s pretpostavkama kakve smo i mi pitanjem postavili na kraju prošlog teksta. Što ako je ozlijeđen? Jer potraga ulazi u 3. dan, nije se do sinoć još pojavio nigdje.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Naime, u nedjelju 27. kolovoza 2023. oko  8.05 sati između mjesta Požega i Mihaljevci, nepoznati vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Honda“, stranih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine prešao je vozilom u suprotnu prometnu traku i prednjim lijevim bočnim dijelom vozila udario u prednji lijevi bočni dio osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 70-godišnjak, javila je policija, dodajući kako se taj sudar rezultirao upadanjem jednog vozila u korito rijeke Veličanke. Nadalje, dodala je policija, vozač osobnog automobila marke „Honda“ je nakon toga udario u  metalni stup s prometnim znakom i sletio u korito rijeke Veličanke, dok je vozač osobnog automobil marke „Volkswagen“ sletio u putni kanal, javila je policija, dodajući da je u prometnoj nesreći 70-godišnji vozač lakše ozlijeđen, a 30-godišnji putnik iz „Honde“ teško, dok je nepoznati vozač napustio mjesto događaja.

Brojnima je, zacijelo, prethodnog dana, a razvidno je iz komentara čitatelja, palo na pamet kako je možda vozač bio pod utjecajem alkohola i kako je zbog toga otišao, dok se ne rastrijezni, no sada ga već predugo nema, a i obitelj ga traži, kao i HGSS i policija, doznaje se…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Mi zapravo ne znamo ništa o tome što se dogodilo i je li uopće pobjegao kako se navodi u policijskom izvješću, odnosno je li to svjesno učinio. Štoviše, s obzirom na okolnosti nesreće, velika je mogućnost da je i sam teško ozlijeđen, a kako vidimo, intenzivna potraga za njim je prestala. Nezadovoljni smo s time. Mi ga tražimo od nedjelje ujutro, cijelu noć nismo spavali, obilazimo šume i polja, a policija se, kako vidimo, samo vozi autima po cesti i to je njihova potraga. Znači, oni su u biti obustavili potragu, a mi smo očajni. Sigurni smo da bi se on već negdje pojavio, da bi došao svojoj kući i potražio pomoć da je to u stanju. Možda negdje nepomično leži, a možda više i nije među živima. Mi više ne znamo gdje bismo ga tražili – za Jutarnji list je kroz suze rekla članica obitelji vozača.

Osoba koja je ostala u vodi bila je izvan sebe. Jutarnjem je jedan od očevidaca kazao kako je suvozač tvrdio da je povezen kao stoper, a policijska istraga će potvrditi, dodaju iz Jutarnjeg, jesu li se poznavali od ranije i jeli on stopirao.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Vozač je, naime, dodaje Jutarnji, posljednji puta viđen na benzinskoj postaji, u kafiću.

Iz policije se još doznaje kako tragaju za njim intenzivno, tvrde, u potragu je uključen i HGSS, uz pomoć potražnih pasa i dronova.

Foto: JVP Požega (screenshot)