4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

NK Osijek ‘podgrijava’ atmosferu pred Dinamo! Slijedi druženje s navijačima!

2 min read

– Druženje sa zabavnim igricama trajat će od 18 do 21 sat, a središnji dio bit će u 20 sati kada će nam se pridružiti naši nogometaši – najavio je NK Osijek druženje igrača s navijačima, a ususret utakmici s Dinamom za koji dan na Pampasu.

Naime, u nedjelju 3. rujna Opus Arena bit će domaćin sraza NK Osijek i GNK Dinamo. Utakmica počinje u 21:05.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– …a kao zagrijavanje za još jednu utakmicu koja će bez imalo dvojbe biti odigrana u sjajnoj atmosferi koju će prirediti naši navijači, u četvrtak 31. kolovoza od 18 do 21 sat na trgu ispred klupskog fan shopa u sklopu stadiona organiziramo novo druženje s navijačima – najavljuju iz kluba i pojašnjavaju…

– Ono što je započeo Šime Gržan na “Meet and Greet” eventu kada je u fan shopu potpisivao autograme i družio se s navijačima, sada ćemo proširiti na nešto duže druženje.

– Uz već uobičajene sadržaje poput bojanja lica i igranja na male golove, odnosno zabavne nogometne igre koje su dostupne na trgu kod istočne tribine uoči svake utakmice, pripremili smo photo point za fotografiranje s našim nogometašima i već svima znanim i dragim Legosom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Središnji dio događaja zakazan je za 20 sati kada će naši nogometaši uveličati druženje s navijačima, fotografirati se i potpisivati autograme.

– Veselimo se zajedničkom druženju i trenucima provedenim s Vama! – zaključuju iz kluba.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)