2. listopada 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Gotovo je! Pampas je za nedjelju rasprodan! Nema više ulaznica!

1 min read

– Hvala svima i vidimo se u nedjelju na tribinama Opus Arene! – napisali su sinoć na Instagramu iz Osijek, dodajući na grafici, na fotografiji, kako je cijeli stadion za nedjeljni derbi protiv Dinama rasprodan.

Još jučer ujutro bilo je na raspolaganju nešto manje od 3.000 ulaznice, ali čim je otvoren ‘Ticket point’ nakon zaštićene prodaje, a ‘online prodaje’ nije bilo, kolone ljudi kupile su i jedine preostale ulaznice.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Utakmica s Dinamom igra se u nedjelju 3. rujna u 21:05 sati, a na stadionu će biti 13.005 gledatelja, što je ispunjen kapacitet stadiona. Bit će ‘pun kao šipak’.

– Tijekom zaštićene prodaje rasprodane su sve dostupne ulaznice za tribinu Istok. Za utakmicu protiv GNK Dinamo prodano je 3.518 ulaznica kojima treba pribrojati 5.845 vlasnika godišnjih ulaznica – javio je NK Osijek na svojim mrežnim stranicama.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Zbrajajući ta dva broja, uzimajući u obzir i broj mjesta za gostujuće navijače, 700, prodano je bilo dakle 9.363, a uz spomenutih 700, ostalo je jučer bilo još samo 2.942 ulaznice od ukupnog kapaciteta. Do kraja dana otišlo je sve.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & NK Osijek, Instagram (screenshot)