30. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Božo Vrećo stigao u Osijek! Večeras nastupa najupečatljivi izvođač sevdaha današnjice!

2 min read

Božo Vrećo, jedan od najpoznatiji glazbenika cijele susjedne BiH, jedan od najkarizmatičnijih pjevača tog područja, jedan od najupečatljivijih izvođača sevdaha današnjice i rastuća međunarodna zvijezda, stigao je u Osijek i iz Tvrđe objavio prvu fotografiju. Večeras u 21 sat nastupa u dvorištu Stare pekare.

Fočanski glazbenik sa sarajevskom adresom, kojeg je i The New York Times nazvao ‘Čovjekom anđeoskog glasa, koji dotiče srca i miluje duše’, nastupit će u večeras u Osijeku. On je svestrani umjetnik, interpretator, autor sevdalinki koje izvodi, glazbenik koji je odavno postao traženim izvođačem regionalne, europske i svjetske glazbene scene.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Večeras je noć kada će Osijek disati glazbu i emocije. Božo Vrećo, istinska glazbena senzacija, dolazi u Dvorište Stare Pekare u Osijek kako bi oduševio i dirnuo srca publike svojim anđeoskim glasom i emotivnim izvedbama. Božo Vrećo, najpoznatiji po svom karakterističnom lirskom tenoru i nevjerojatnoj glazbenoj ekspresiji, obećava nezaboravnu glazbenu večer ispunjenu emocijama, ljubavlju i dubokim sufi iskustvom. Njegova sposobnost prenošenja dubokih osjećaja kroz glazbu čini ga jednim od najcjenjenijih izvođača na glazbenoj sceni. Božo Vrećo ne samo da izvodi pjesme, već stvara čaroliju koja povezuje publiku u jedinstvenom emocionalnom iskustvu – navodi u najavi večerašnjeg koncerta PR glazbenika, hvaleći istovremeno i ambijent u kojem će Vrećo nastupiti.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Pod otvorenim nebom, u rustikalnom okruženju stare pekare, Božo Vrećo će izvoditi svoje hitove i pjesme koje dodiruju dušu. Za one koji će prisustvovati ovom koncertu, večeras će biti večer koje će se pamtiti. Božo Vrećo dolazi u Osijek s jednim ciljem – da vas povede na emocionalno putovanje kroz glazbu i ostavi trag u vašim srcima. Koncert počinje u 21 sat, a ulaznice možete kupiti na eventim.hr – zaključuje se u najavi koncerta.

Foto: Youtube (screenshot) & Facebook (screenshot)