2. listopada 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Slavonika: Sinoć na A5! 26-godišnjakinja udarila vozilo ispred sebe…

1 min read

– Jučer, 6. rujna oko 19:30 sati na autocesti A5 (općina Vrpolje), dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama – javlja policija i pojašnjava…

– Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 26-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom na autocesti A5, u smjeru od sjevera prema jugu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Ispred nje u istom smjeru kretao se automobil beogradskih registracijskih oznaka kojim je upravljala 58-godišnjakinja, a s njom u vozilu su se nalazili 39-godišnjak i 62-godišnjakinja.

– Do prometne nesreće je došlo na način da 26-godišnjakinja nije držala potreban razmak između vozila, zbog čega je udarila u automobil ispred sebe koji je u zanošenju prešao na traku za zaustavljanje vozila, te je udario u metalnu zaštitnu ogradu i smjerokazni stupić.

– U prometnoj nesreći, teške tjelesne ozljede zadobio je 39-godišnjak, koji je u Općoj bolnici „dr. Josip Benčević“ u Slavonskom Brodu zadržan na daljnjem liječenju, dok je 26-godišnjakinja lakše ozlijeđena, te je nakon pružene liječničke pomoći puštena kući.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Zbog sumnje da je počinila kazneno djelo „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“, policijski službenici protiv 26-godišnjakinje, podnose kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu – zaključuje se.

Foto: PU BPŽ (screenshot)