22. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO GALERIJA & REPORT ‘Monarhija’ u Tvrđi prvu večer ‘razorila’! Slijedi još jedna! Uz Frajle!

1 min read
Tisuće Osječanki i Osječana 'slili' su se sinoć Tvrđom u 'Monarhiju', u događaj osmišljen obilježiti kraj radova na rekonstrukciji Tvrđe, a ugođaj je nadmašio sve ranije slične, sve advente, vinske večeri...

Festival svjetla, ulične umjetnosti, ‘craft piva’…, kojim god redom to željeli posložiti, naprosto je ‘razorio’. Prva večer uz TBF u ‘pivskoj četvrti’ Tvrđe bila je fenomenalna, jednako kao i ‘tišem dijelu’, na Trgu Svetog Trojstva, u raskoši i čaroliji svjetala, da ne govorimo o tome kakav je svjetlosni spektakl priređen već na samom ulazu, posebno uz Franjevački samostan, ali i Crkvu sv. Mihovila. Dakle, ‘vrh’!

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tisuće Osječanki i Osječana ‘slili’ su se sinoć Tvrđom u ‘Monarhiju’, u događaj osmišljen obilježiti kraj radova na rekonstrukciji Tvrđe, a ugođaj je nadmašio sve ranije slične, sve advente, vinske večeri…

Tvrđa je sinoć pružila do sada neviđeno u Osijeku, ulične ‘performanse’, umjetnike najrazličitijih smjerova i oblika, glazbene događaje, ‘intermezza’ piva i ‘klope’, ponajviše šetnje i druženja.

Što da vam još opisujemo? A i zašto kada pred sobom imate galeriju fotografija, ali i drugu večer, sve to ponovno uz The Frajle, jednako dobar glazbeni odabir, za drugu ili istu publiku.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Što je najbolje, čak je i istočni parking otvoren, a blizu su i Kopika i Eurodom, Centar za posjetitelje Tvrđa. I da, ako i niste ‘fan’ hamburgera, američkog ‘fast fooda’, naravno da imate i – mekike. Langošice, da se razumijemo.

Foto: OsijekExpress.com