24. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Novo preusmjerenje linije od Zelenog polja do Višnjevca! Pogledajte kako će izgledati…

2 min read
Od UTORKA, 19. rujna 2023., zbog obilaska zone radova koji se izvode u sklopu modernizacije tramvajske infrastrukture...

– Obavijest korisnicima javnog prijevoza o preusmjerenju na tramvajskoj liniji br. 1: Zeleno Polje – Višnjevac – naslovili su obavijest iz osječkog GPP-a, u kojoj stoji…

– Od UTORKA, 19. rujna 2023., zbog obilaska zone radova koji se izvode u sklopu modernizacije tramvajske infrastrukture na dionici: D07 (Radićeva – Lučki prilaz) i D09 (Lučki prilaz – Radićeva), GPP je u obvezi preusmjeriti tramvajsku liniju br. 1: Zeleno Polje – Višnjevac (voze autobusi) na sljedeći način:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Linija br. 1 iz smjera Zelenog Polja prema Višnjevcu prometuje Europskom avenijom – lijevo Radićevom ulicom – desno u Ulicu Hrvatske Republike – lijevo Županijskom – desno u Gundulićevu – desno u Ulicu sv. Roka i lijevo natrag u Ulicu J. J. Strossmayera te dalje ustaljenom trasom. Na predmetnoj dionici umjesto stajališta na Trgu Ante Starčevića, koristit će se stajališta u Ulici Hrvatske Republike (Hrvatske Republike sjever) i Gundulićevoj ulici (Ul. Sv. Ane sjever i Ul. Sv. Roka sjever).

– Iz smjera Višnjevca prema Zelenom Polju Linija br. 1 prometuje: Ul. J. J. Strossmayera – desno u Ulicu sv. Roka, lijevo Gundulićevom ulicom, lijevo Županijskom, lijevo Radićevom i desno u Ulicu Europske avenije te dalje ustaljenom trasom. Umjesto stajališta na Trgu Ante Starčevića i Kapucinskoj ulici koja se stavljaju izvan funkcije, koristit će se stajališta u Gundulićevoj (Ul. sv. Ane jug, Hrvatske Republike jug i stajalište u Radićevoj, neposredno prije skretanja u Ulicu Europske avenije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Planirani završetak radova za navedenu dionicu je 1. studenog 2023. godine. Mole se putnici za razumijevanje – zaključuje se.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & GPP, Facebook (screenshot)